(Filmkritika)


Rendezte: Andrew Stanton
Főszereplők: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Willem Dafoe
Történet: John Carter kalandor, kincsvadász, ex-katona. Egyszercsak a Marson találja magát, ahol természetesen belekeveredik a helyi viszályokba. Nincs más választása, mint újra harcolni...

Ric$ - 2012-07-15

(Filmkritika)

Sir Arthur Conan Doyle világhírű detektíve (és persze annak társa) megérett végre egy kicsit akciódúsabb feldolgozásra, s szerencsénkre nincs okunk panaszra, ha Guy Ritchie rendezését vesszük górcső alá. Ric$ ette is a kefét, amikor először beszéltünk erről a filmről, tudniillik ugyanis, hogy ő nagyon nincs kibékülve a Ritchie-művekkel. Ennek ellenére kénytelen volt elismerni, hogy ezalkalommal maradandót alkotott.

Dávid - 2012-06-29

(Filmkritika)

Az Abraham Lincoln-féle gyilkosság a mai napig az Egyesült Államok egyik fekete foltja. Legalább is szerintem nem volt még egy ilyen befolyásos ország, amely úgy kezdte "színészkedését a világ színpadán", hogy megölték az elnököt. Ez a film ennek az eseménynek a következményeit hivatott bemutatni.

Dávid - 2012-06-28

(Filmkritika)

Hollywoodnak van egy olyan érdekes – pénzéhséggel átitatott – szokása, hogy ha egy-egy európai film jól sikerül, õk azt azonnal lecsapnak rá, és elkészítik a minimálisan megmódosítgatott forgatókönyvbõl a saját változatukat.

Dávid - 2012-06-03

(Filmkritika)


Mikor elõször hallottam róla, hogy a két agyament csinál egy-egy B-filmet, nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek. Ugyanis imádom a rendezéseiket, imádom a B-filmeket, de a kettõ együtt már korántsem biztos, hogy mûködik. Aztán a két mozi nem lett kasszasiker, és életemben elõször félretettem Rodriguez és Tarantino urak filmjét a polcra pihenni. Ám egy ideje már mozgott bennem valami, hogy meg kell tekintenem ezeket a filmeket. Nos, rászántam magam végre...

Ric$ - 2012-06-03

[51 - 55]