(Életképek)

A már jól megszokott augusztusi programokkal várja a látogatókat ezúttal is a Fesztiválsziget rendezvénysorozat Esztergomban, a Prímás-szigeten található Rugby Club Hotelben!

Ric$ - 2018-08-09

(Életképek)


Eddig azon kellett sopánkodjunk, hogy senki nem jön hozzánk, kis túlzással, most meg nagyon gondosan kell beosztanunk a koncertjegyre valót, annyi a jobbnál jobb koncert. Mivel Billy bácsi mindig is a nagy kedvenceim közé tartozott, így nem volt kérdés, hogy az Ő koncertjén mindenképpen ott kell lennem, ha törik, ha szakad. Kicsit kalandosan alakul ugyan a bulin való részvételem, de végül időben sikerült odaérni.

Ric$ - 2018-07-04

(Életképek)

Tőlem kellőképpen megszokott már a lelkesedés és részrehajlás bizonyos zenekarok iránt, azonban a gyermekkor óta tartó rajongás csak néhány zenekar kiváltsága. Ezek közül egyik a Beatrice. Méghozzá az a Beatrice, amelyik holnap ünnepli meg fennállása 40. évfordulóját a Sportarénában. Az nem kérdés, hogy mi stábszinten ott leszünk, de vajon kivel fogunk találkozni? A koncert kapcsán összeszedtem néhány gondolatom a zenekarról és az új koncertlemezről is.

Ric$ - 2018-04-06

(Életképek)


Amikor tavaly augusztusban Fejes egy interjúban azt mondta nekem: készülnek egy olyan turnéra, ahol élőben sosem, vagy nagyon régen játszott dalokat vesznek csak elő, nulla slágerrel, teljesen rákattantam a gondolatra. Kihangsúlyozta: ezek nem csak régi dalok, hanem minden korszakból. Nekem így csak még izgalmasabbnak tűnt ez az egész.

Ric$ - 2018-02-19

(Életképek)

Nos kérem, 30 évesen és egy naposan végre elvesztettem a Depeche Mode-szüzességem is, és sikerült megnéznem Őket élőben. (Hála Bozsónak a jegyért, bár tuti azt mondja majd, hogy nem érdemeltem meg.) A csapat új lemeze, a Spirit nekem kifejezetten tetszett, éppen ezért még inkább felfokozott izgalommal álltam meg a színpad előtt és vártam, hogy felcsendüljön az Intro.

Ric$ - 2017-05-23

[1 - 5]