(Életképek)

Tőlem kellőképpen megszokott már a lelkesedés és részrehajlás bizonyos zenekarok iránt, azonban a gyermekkor óta tartó rajongás csak néhány zenekar kiváltsága. Ezek közül egyik a Beatrice. Méghozzá az a Beatrice, amelyik holnap ünnepli meg fennállása 40. évfordulóját a Sportarénában. Az nem kérdés, hogy mi stábszinten ott leszünk, de vajon kivel fogunk találkozni? A koncert kapcsán összeszedtem néhány gondolatom a zenekarról és az új koncertlemezről is.

Ric$ - 2018-04-06

(Életképek)


Amikor tavaly augusztusban Fejes egy interjúban azt mondta nekem: készülnek egy olyan turnéra, ahol élőben sosem, vagy nagyon régen játszott dalokat vesznek csak elő, nulla slágerrel, teljesen rákattantam a gondolatra. Kihangsúlyozta: ezek nem csak régi dalok, hanem minden korszakból. Nekem így csak még izgalmasabbnak tűnt ez az egész.

Ric$ - 2018-02-19

(Életképek)

Nos kérem, 30 évesen és egy naposan végre elvesztettem a Depeche Mode-szüzességem is, és sikerült megnéznem Őket élőben. (Hála Bozsónak a jegyért, bár tuti azt mondja majd, hogy nem érdemeltem meg.) A csapat új lemeze, a Spirit nekem kifejezetten tetszett, éppen ezért még inkább felfokozott izgalommal álltam meg a színpad előtt és vártam, hogy felcsendüljön az Intro.

Ric$ - 2017-05-23

(Életképek)

A Peter Tägtgren (Hypocrisy, Lindemann) vezette Pain szeptemberben adta ki a Coming Home című új albumát, azóta már volt is egy Európa-turnéjuk, áprilisban pedig elindul a Coming Home körút második szakasza, amelynek lesz budapesti állomása is.

Ric$ - 2017-04-11

(Életképek)

2017. március 31-én debütált a P. Mágnes együttes legfrissebb klipje a legnépszerűbb videómegosztón. Az idén öt éves banda legújabb felvételét egy amerikai út ihlette. A Texas című vadonatúj szerzeményben Matejevszki Iván texasi és las vegasi élményeit öntötte dalba a banda egyik gitárosa, Boudny Ferenc zeneszerző.

Ric$ - 2017-04-11

[1 - 5]