(Életképek)

Nos kérem, 30 évesen és egy naposan végre elvesztettem a Depeche Mode-szüzességem is, és sikerült megnéznem Őket élőben. (Hála Bozsónak a jegyért, bár tuti azt mondja majd, hogy nem érdemeltem meg.) A csapat új lemeze, a Spirit nekem kifejezetten tetszett, éppen ezért még inkább felfokozott izgalommal álltam meg a színpad előtt és vártam, hogy felcsendüljön az Intro.

Ric$ - 2017-05-23

(Életképek)

A Peter Tägtgren (Hypocrisy, Lindemann) vezette Pain szeptemberben adta ki a Coming Home című új albumát, azóta már volt is egy Európa-turnéjuk, áprilisban pedig elindul a Coming Home körút második szakasza, amelynek lesz budapesti állomása is.

Ric$ - 2017-04-11

(Életképek)

2017. március 31-én debütált a P. Mágnes együttes legfrissebb klipje a legnépszerűbb videómegosztón. Az idén öt éves banda legújabb felvételét egy amerikai út ihlette. A Texas című vadonatúj szerzeményben Matejevszki Iván texasi és las vegasi élményeit öntötte dalba a banda egyik gitárosa, Boudny Ferenc zeneszerző.

Ric$ - 2017-04-11

(Életképek)

Áprilisban indul a Face Bang együttes trendhagyó tavaszi-nyári turnéja. A Nem tagadom című koncertkörúton elhangzik a tavalyi Több 1000 volt demó CD teljes műsora, valamint a szintén 2016-ban napvilágot látott Nem tagadom kislemez összes dala, továbbá a készülő új korong anyagából is alapos bemutatót kaphatunk majd a bulikon.

Ric$ - 2017-03-27

(Életképek)

Eljön az este, amikor a mozdulatlan árnyak borulnak fölénk... 10 évvel ezelőtt csak álmodni mertünk F.O. koncertről, aztán Mátyás Attila 50. születésnapi bulija után pedig azt gondoltuk, hogy talán végleg elbúcsúzhatunk a zenekartól, de szerencsére a tagok is úgy gondolják, hogy nem engedhetjük el ezt a zenekart! Ehelyett meghívnak mindenkit egy Fekete Lyukat idéző estére!

Ric$ - 2017-02-13

[1 - 5]