Bence, neked valami sztori esetleg ezzel kapcsolatban?

B: Hirtelen egy sem jut eszembe. :D

R: Nekem volt negatív élményem is ezzel kapcsolatban, azt meg kell mondanom. Volt, aki azt mondta, hogy ilyen szart még életében nem látott, és hagyjuk az egészet a picsába. Mondtam is neki, hogy hála Istennek, ilyen építő jellegű kritikákra is szükségünk van. És, hogy pont egy Rózsaszín Pitbull aposztrofával éljek, a múltkor kielemezték az új lemezüket a fórumukon, hogy szerintük ezért, meg ezért szar, ennyit mondott erre nekik asszem tán a gitáros, vagy a basszusgitáros, hogy nagyon szépen köszönik az észrevételt, meg az építő jellegű kritikát, eddig sem foglalkoztak vele, ezután sem fognak. Nekünk ez így megfelel.
Nekem jó visszaigazolás, hogy volt olyan fesztivál, el is mondom, 16. Karasna fesztivál, (www.karasnafesztival.hu), ahol ők felkértek minket, hogy csináljunk egy standot ki a fesztiváljukra, meg kölcsönösen reklámozzuk egymást, ezek nekem jó visszajelzések voltak.

Mikkel népszerűsítitek a blogot?

R: Hát, nem jut eszembe, mi utoljára népszerűsíteni márciusban népszerűsítettük, meg áprilisban próbálkoztunk, azóta hál' Istennek népszerűsítenek minket az olvasók, ugye van olyan olvasónk is, aki megemlítette a blogján is például. Ez a Sub Rosa (http://subrosa1.wordpress.com/).
Meg, terjednek a matricák kézről-kézre, volt, aki Szegeden, volt, aki Gyulán találkozott a matricánkkal, úgy, hogy becsületszavamra nem az én kezem van a dologban, oda még nem küldtem. Azt, tudom, hogy Angliában, Londonban, meg Prestonban van kint matricánk. Azt is tudom, hogy Dublinban van kint matricánk a magyarlakta részeken, meg sok helyen. Ez mindent elmond szerintem. Hát, meg most népszerűsítés, egy- két fesztiválra ki fog kerülni a molinónk. Ezt szintén nem mi pitiztük ki magunknak, hanem tőlünk kérték. Ezt szerintem nagyon kevesen mondhatják el magukról. Mondom főleg úgy, hogy öt hónap és ingyenes szerver. Köszönjük is az ATW-nek, hogy eddig megtűrtek minket.

B: Jut eszembe, Kínába nem juttattál el matricát? Azért mert nagyon sok rendszeres olvasónk van onnan is. Kínából, Dél Afrikai Köztársaságból, meg ilyen eldugott helyekről... :D

R: Heheh, nem. Kínában tudtommal még nincs matrica. Hát, Dél Afrikai Köztársaságból biztos a Mandela nézegeti az oldalt. Tetszik neki. Hát mondjuk, ha megírom Az Invictus kritikát, az, hogy fog neki tetszeni!
Mondjuk nekem a legnagyobb elismerés az lenne, ha Clint Eastwood olvasná a Clint Eastwood kritikáimat és tetszene neki. De hát, ott még nem tartunk. Majd lesz az is. Megkértem az egyik barátomat, hogy fordítsa le az írásaimat angolra, de hát azt mondta, hogy nincs az az Isten.

Milyen formai változásokon esett át a blog a kezdetektől? Mivel újítottátok, mit töröltetek esetleg?

R: Semmit nem szedtünk le, amit feltettünk egy-két kivételtől eltekintve, az fenn is van. Meg kell érteni az embereknek, hogy azért nincs nálunk napi frissítés, mert én dolgozom, heti öt napot a munkahelyemen, illetve maradék kettő vagy fél napokat az oldal megtöltésére fordítom, meg ügyes-bajos teendőkre, ugye barátnő meg ilyesmi. Bence meg 24-48-ba dolgozik, tehát, hogy a 24 órás napból 48 órát dolgozik, és neki sincs igazából ideje rá, de azért ettől függetlenül próbálunk minél gyakrabban frissítgetni. De előfordult olyan is, hogy megkértünk valakit, hogy itt az írás tedd föl helyettünk légy szíves, csak előfordult kettőször is olyan, hogy tévedésből kikerült olyan írás is, aminek még nem kellett volna kikerülni, ezt néhány óra után leszedtük. De régi írást le szerintem még nem szedtünk. Mondjuk nem is igazán hiszem, hogy lenne olyan befolyásoló erő, aminek hatására leszednénk bármit is az oldalról. Ha csak nem egy bírósági végzés. De nem hiszem, hogy ilyenre szükség lenne.

B: Erre odafigyelünk.

R: Ugyanúgy bulvár sem vagyunk. Ahogy Busta fogalmazott: "még". Tartalmi változásokról meg mondjál valamit te, nekem ahhoz semmi közöm.

B: Milyen tartalmi változás?

R: Hát, valamilyen formai változás.

B: Jaa! Hát, sikerült egy kisebb ráncfelvarrást végrehajtani. Most tervezem, hogy megcsinálom újra. Dolgozom rajta. Meg, hogy tényleg felhasználóbarát legyen. Meg fórummal.

R: Meg működjön a kereső is az oldalon, ha már van.

B: Arról én nem tehetek! :D Felraktam azt a rohadt keresőt; néztem én is, hogy nem csinálja; kivenni meg nem volt időm.

R: Úgyhogy van, de minek.

Előző oldal Következő oldal